Bouwen met HomeQube

Een HomeQube is een ecologische en circulaire woning. Deze woning is ook volledig modulair, want afhankelijk van jouw levensfase evolueert ze mee met jou! Helemaal op maat van jouw wensen en dromen.

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij alle Qubes in een productiehal gemaakt worden. Eenmaal aangekomen op jullie bouwgrond worden alle Qubes gemonteerd tot een volwaardige woning.

Bekijk hier onze folder!

Qubes, de bouwstenen van de toekomst

Het HomeQube concept is heel eenvoudig: je stelt je woning zelf samen met Qubes, modulaire units voor verschillende woonfuncties. Je hebt de keuze uit:

Qube 1 :                               
+ Openkeuken
+ Berging
+ Badkamer 1
+ Slaapkamer 1

Qube 2 :
+ Eetruimte
+ Zithoek
+ Inkomhal + toilet
+ Trap

Qube 3 :                               
+ Slaapkamer 2
+ Nachthal + trap
+ Badkamer 2

Qube 4 :
+ Slaapkamer 3
+ Nachthal + toilet
+ Slaapkamer 4

De Qubes, gemaakt met CLT-hout, kunnen makkelijk met elkaar worden gecombineerd. Je kan ze ook eenvoudig uitbreiden. Heb je later een extra Qube nodig? Dan koppelen wij voor jullie een unit aan de bestaande woning. Zo evolueert je woning met je mee!

Benieuwd? Maak een afspraak

Duurzaam bouwen zonder zorgen

Dankzij HomeQube is een betaalbare BEN-woning voor iedereen haalbaar. Het modulaire bouwsysteem werkt supersnel en heeft een op-en-top duurzaam en energiezuinig karakter.

  • Zeer korte bouwtermijn door het nauwgezet timemanagement van ons bouwteam
  • Uitstekende isolatiewaarden
  • Gebruik van duurzame en circulaire materialen
  • Afwerking volledig naar eigen keuze
  • Innovatieve technologie met KNX domotica
  • Persoonlijke aanpak van A tot Z, in samenspraak met onze architecten

Ontdek onze werkwijze

 

Het CLT-bouwsysteem: ecologisch top

HomeQube is een bouwsysteem dat gebruikmaakt van hout, nog altijd een van de meest milieuvriendelijke bouwmaterialen. De Qubes worden samengesteld met Cross Laminated Timber (CLT). Het gecertificeerd hout voor deze massieve meerlagige houtpanelen is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en kan perfect worden gerecycleerd.

CLT of kruislaaghout heeft bovendien sterke isolerende eigenschappen, wat de ecologische voetafdruk van een HomeQube woning nog kleiner maakt.

Meer weten? Bekijk hier onze projecten.